Tag - zjarri

Oborr

“Fire Pint” në oborrin tuaj (FOTO)

Ndërsa ne i duam oborret tona të jenë të gjelbërta dhe të ruajtura mirë, nëse mendojmë për të ndezur një zjarrë mbi bar atëherë duhet të ndjekim këto rregulla...