Tag - xhamia

Arkitektur

Xhamia Amir Shakib Arslan

Kjo xhami e vogël prej 100m2 përfshin një renovim të një hapësire ekzistuese me hark të tejdukshëm dhe shtimin e një minare, të shartuar mbi strukturën...