Tag - Shtepia

Shtëpi

Hapësira e kohës së lirë (FOTO)

Hapësira e kohës së lirë është zhvilluar në një ngastër të pjerrët nën shpatin e hekurudhës së vjetër, në një komunë afër Burgos. Pavioni, elementi më i...

Shtëpi

Të jetosh në një kuti (FOTO)

Si ka ndryshuar koncepti i shtëpive të vogla gjatë viteve, ideja e hapësirave të jetesës ka qenë një karakteristikë e përcaktimit dhe komoditetit të çdo specie...