Tag - KUSHINË

Shtëpi

Rezidenca Port Ludlow (FOTO)

Rezidenca Port Ludlow është një shtëpi moderne, kompakte 2400 SF, e vendosur në një pronë të pyllëzuar në fund të veriut të Hood Canal (kanalit të kapuçit)...

Dizajn

Ide për Rafte(FOTO)

Kombinoni funksionin me dhunti dekorative. Raftet e hapura në shtëpi janë shumë të domesdoshme dhe shumë funksionale.Ato përdoren në secilën pjesë të...