Tag - hotel

Apartment

Hotel Bill & Coo

“Një oazë romantike ku dizajni minimalist plotëson relaksimin  e plotë, Mykonos Hotel Bill & Coo Suites, anëtar i shquar i grupit të hoteleve luksoze...

Arkitektur

Hoteli rural

Hoteli rural është ndërtuar në vitin 2016 nga arkitekti Mayte Barrios. Hoteli gjendet në Ciudad Real,Spanje vend ky ku zhvillohet ulliri dhe ku  Miguel de...

Arkitektur

Hoteli i ngrirë (Foto)

A do të flinit në një dhome të ftoht? Ky hotel është i punuar i gjithi nga akulli dhe është me i madhi i llojit të vet. Secilin dimër qe nga viti 1989 blloqet...