Tag - Dizjan

Dizajn

Ide kreative me shtyllat e trafikut

Shtylla e trafikut është një post i fortë, i shkurtër dhe vertikal. Shtyllat e trafikut mund të përdoren, ose për të kontrolluar madhësinë e marrjes së...