Tag - Casa Brutale

Arkitektur

Casa Brutale-Shtepia brutale

  Casa Brutale ridefinon bashkëjetesën harmonike të njeriut dhe natyrës në një homazh poetik të brutalismit  të pastër.Shtepia brutale është një përkthim...