Tag - BANJO

Shtëpi

Trendi i shtëpive të vogëla (FOTO)

Trendi i shtëpive të vogëla është vështirë të injorohet gjatë viteve të fundit. Tregu gjithnjë e më i pasur me temat e eksplorimit të banesave të vogla. Ajo që...

Dizajn

Ide për Rafte(FOTO)

Kombinoni funksionin me dhunti dekorative. Raftet e hapura në shtëpi janë shumë të domesdoshme dhe shumë funksionale.Ato përdoren në secilën pjesë të...