Arkitektur

Shtëpitë që janë në harmoni me mjedisin (FOTO)

Top shtëpitë eko në botë. Nga izolimi te furnizimi me energji, së bashku me pajisjet dhe paraqitjen e planit të dyshemesë, shumë gjëra shkojnë në një shtëpi eko-miqësore.

As këto shtëpi nuk janë të lira. Megjithatë, në planin afatgjatë, ato me siguri do të kursejnë në kostot e energjisë. Disa nga këto shtëpi mund të planifikohen dhe ndërtohen për një afat të shkurtër kohor, disa të tjera duhet një kohë më e gjatë për ti planifikuar dhe ndërtuar.

Gjithsesi, e ardhmja e këtyre shtëpive do te jetë gjithmon e më e garantuar.

23 Komente

Kliko këtu për të komentuar