Shtëpi

Shtëpia e pellgut “Forest Pond House” (FOTO)

E vendosur në zonën rurale të Hampshire, “Forest Pond House” është një hapësirë për meditim dhe një vend i mrekulluar për fëmijët në pyll.

Duke konvertuar hapësirat e tokës afër një pellgu në një kopsht familjar, struktura e kornizës së drurit është përfunduar me material të qëndrueshme, qelq dhe bakër dhe është projektuar dhe ndërtuar nga TDO Architecture për një buxhet prej 7,500.

28 Komente

Kliko këtu për të komentuar