Oborr

Një vendqëndrim për të rriturit

Kopshti i oborrit të familjes Carson ishte miqësor me fëmijët, por mungonte një zonë e rritur për zbavitje. Para rinovimit nga kontraktori i licencuar Matt Blashaw dhe ekuipazhi, oborri i gjerë ishte duke u lënë pas dore dhe nuk po përdorte pothuajse potencialin e saj të plotë.

Pas: Gryka e zjarrit që ulet në majë të një kupe të njomur të kuq, dhe mbështetur nga një mur privatësie, është e mobiluar mirë me mobilje të reja në natyrë që e bën një hapësirë mikpritëse.

Një stol druri me porosi i ndërtuar rreth një peme manuli është vendi i përsosur për t’u çlodhur në hije.

Shtëpia e Karl dhe Michael ishte nën renovim për 12 vjet dhe është hartuar për të reflektuar stilin e jetës së tyre bashkëkohore dhe dashurinë për argëtim. Oborri i shtëpisë ishte hapësira e fundit që kishte nevojë për një ndërrojë pamjen e fytyrës. Siç shihet këtu, Matt Blashaw e shndërroi tërësisht hapësirën me një shumëllojshmëri të shtesave të reja, duke përfshirë këtë veçori mbresëlënëse të zjarrit të metaleve dhe zjarrit.

Një tipar artistik i ujit i projektuar është  ndërtuar nga Alan Polinsky e cila  është një pikturë e përmirësimit të oborrit, duke shtuar një shfaqje pamore që është vërtet unike.

Tags

547 Komente

Kliko këtu për të komentuar