Dizajn

Një galeri me skulptura nga druri dhe metali (FOTO)

1

2034418964_0nswgtxu_00013

2034418964_2r4tokhc_05022

2034418964_2vu17lx6_04071-3

2034418964_6qzbuo8h_02101-1

2034418964_8mye13fx_05021-2

2034418964_eijiemwl_13051

2034418964_em5tvp43_06031

2034418964_o7i26rsg_04071-2

2034418964_slvgq0ad_12088

2034418964_uycvazmd_06071

Tags

370 Komente

Kliko këtu për të komentuar