Arkitektur

Kodra ku pushon qielli dhe deti (FOTO)

Duke pasur lindjen më të hershme të diellit në bregun lindor të Koresë, Ganjeolgot (fjalë për fjalë do të thotë Kepi i Earnest) është një atraksion turistik që përmban si histori të ëmbla ashtu edhe ambiente natyrore siç janë thyerja e valëve, deti i ftohtë i pafund, fari i bardhë, kutia postare dhe një hapësirë për pushim.

Ky vend është  si një rrugëkalim midis Ulsan dhe Busan, dhe lagjja kohët e fundit sheh rritjen e shpejtë të objekteve tregtare të tilla si kafene dhe restorante për shkak të rritjes së popullsisë lundruese.

274 Komente

Kliko këtu për të komentuar