Arkitektur Dizajn Të tjera

Kinemaja  ‘’Arkipelagu’’

Kjo kinema, siç dhe e ka marr emrin kinemaja ‘’Arkipelagu’’ gjendet në arkipelagun e Tailandës e ndërtuar në vitin 2012. Vendi se ku është vendosur e benë atë njërën nder kinematë më të veçanta në botë. Musafirët në këtë kinema i kanë dërguar me anije të vogla, përshtypjet e njerëzve kanë qenë nga më të ndryshmet dhe se për te shikuar një film në det i hapur i rrethuar nga shkëmbinjët ka qenë surpizues dhe njëkohësisht interesant. Ndërtimi i saj është i bazuar në tekniken e peshkatarëve  te anijeve lundruese te fermave. Pjesët janë të ndërtuara nga materiale te reciklueshme që më pas të përdorën edhe në të ardhmen për arsye tjera.

Tags

3,907 Komente

Kliko këtu për të komentuar