Interior

Ja disa mënyra që ju ndihmojnë ta lyeni shtëpin sa më mirë (FOTO)

Shtëpia pranverore duhet të reflektojë bukur dhe freskët, po ashtu edhe mure e sajë. Një paletë ngjyrash e fantazish që matet me kapacitetin për të realizuar lojra optike dhe për të rifreskuar amientet tuaja.

Për të zgjeruar hapësirat në korridore kombinoni ngjyrat e errëta dhe ato të çelëta. Në kuzhinë zgjidhni nuance të freskëta e të shndritshme që transmetojnë ndjesinë e pastertisë kurse në zonën e ndejës mund të zgjidhni ngjyra më të ndrohta e intensive. Më poshtë mund ti shiko disa nga mënyrat më të mira për ta lyer shtëpin tuaj./Shtepija.com

Shiko galerin

3caee276-2f39-4db9-ae28-bb026fa8efcd-1000-1000-1-000000    08f5c117-259c-4744-b581-968a137e3d57-1000-1000-1-000000

 

9c7032e0-36e6-46d6-8a05-c4313590f54b-1000-1000-1-000000063daabc-3e8f-4d3c-bf04-f55fbda70292-1000-1000-1-000000

 

9f49db35-e4f9-4440-8beb-a8d95fee2c45-1000-1000-1-000000 81c3093d-245a-432e-ae9e-53dd633e9430-1000-1000-1-000000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

84d54e34-98e5-4ebd-bdfa-797bdf6b98b2-1000-1000-1-000000

416c13cc-0a67-4804-b252-16dc08f7fe7c-1000-1000-1-000000

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8444d2a1-c24e-4837-8e0b-fecd7f392141-1000-1000-1-000000   5748a09d-2cff-4050-9cd5-9dd1c9253994-1000-1000-1-000000

ba6cf3bb-329a-45c3-9329-5e47eecb4776-1000-1000-1-000000   ee09eb81-2b15-467e-8abd-808713733dfa-1000-1000-1-000000

 

Tags

21 Komente

Kliko këtu për të komentuar