Apartment

Ide për shtëpi dhe apartamente të gjata në stilin japonez (FOTO)

Kjo arkitekturë është në model midis traditës antike dhe teknologjisë aktuale që gjendet në arkitekturën japoneze, ku tradita e përbën ambientin me zakonet e vjetra kurse teknologjinë në këtë ambient e kemi në shtrirje minimaliste.

Duke përmirësuar rrethin ku jetojmë, duke kombinuar inovacionin, cilësinë, origjinalitetin dhe ngjyrën, në projekti “Iong house”në hyrje spikasim një kuti blu që përgatit vizitorin për pamjet e ambientit breda, duke lënë m’bresa për dhomën e ndenjes.

Në qendër është një raft librash me një lartësi që ndan hapësirën e dhomës. Përzierja e ngjyrave dhe formave të këtij apartamenti siguron personalitetin dhe guximin aq të dëshiruar nga klienti. Hapësira e ngrënies është e integruar me kuzhinën. Një pamje plotë ngjyra në harmoni me njëra tjetrën.

322 Komente

Kliko këtu për të komentuar