Arkitektur Dizajn

Ekspozita e mahnitëshme me shtëpitë nga kartonët

Kartoni është parë si material i mbeturinave ose material  i  paketimit të gjërave të ndryshme. Mirëpo disa  studentë kanë eksperimentuar me karton për të bërë shtëpi dhe rezultatet janë të mahnitshme.

25 Komente

Kliko këtu për të komentuar