Arkitektur Dizajn

Dyert e arkitekturës Maore : Thelbi i së kaluarës

Dyert maure janë një nga karakteristikat më të bukura të arkitekturës maore, trashëgimtari i ligjshëm i arkitekturës islame. Arti maure është i famshëm për përdorimin e modeleve dhe temave të përsëritura. Qoftë prej druri apo metali, dyert e arkitekturës maore mund të shfaqin disa dizajne lulesh dhe harqe. Dyert janë me ngjyra të ndezura dhe të dizajnuara me kujdes për të shtuar estetikën e ndërtesës.

Vë bast që do të doni të merrni një derë arkitekturore maure për vendin tuaj pasi të keni shikuar këtë koleksion të gjallë të dizajneve të dyerve autentike me ngjyra.

Tags

1,611 Komente

Kliko këtu për të komentuar