Arkitektur Shtëpi

Duket si një magazinë mallërash, por shikojeni nga brenda!!!(FOTO)

Kjo magazinë mallërash e shëndrruar në shtëpi është ndërtuar nga Morton Buildings dhe gjindet në San Antonio të Teksasit. Cfarë është bërë me këtë projekt është e pabesueshme.

1,706 Komente

Kliko këtu për të komentuar