Apartment

Disa dizajne për apartmentet nën 50m katrorë (FOTO)

Këto shtëpi dhe apartmente që do të shini në vazhdim janë mjaft kompakte dhe secila prej tyre është nën 50 . Nëse keni ëndërruar që të jetoni në një shtepi të vogël at’her këto janë dizajnet që ju duhen.

1.Dizajnerët e talentuar Piotr Matuszek dhe Gosia Czarny kanë arritur ti japin këtije apartmenti një shkëlqim të madhë. Klientët ishin një çift I ri që kishin trashëguar pronën nga gjyshja e tyra, çifti kërkontë që të transformohej struktura dhe të krijohet një më e madhe. Piotr Matuszek dhe Gosia Czarny vendosën që të përdorin ngjyra të lehta dhe linja të thjeshta që do ta bënin këtë apartment të duket me i madhë.

1-1 1-2 1-3 1

2.Solo Studio Design kanë arritur ta përfundojnë këtë apartment të bukur për një çift të ri. Çdo hapësirë është e veqant për sa i përket estetikës dhe funksionalitetit. Inspirimi për këtë ambient vjen me kombinimin e karakteristikave të bashkëjetesës dhe stilit modern. Rezultati është fantastik./Shtepija.com

2-2 2-3 2-4 2-5 2-6 2-7 2-8 2

2,606 Komente

Kliko këtu për të komentuar