Kategoria - Receta

Për përgaditjën e tortës me vishnje ju nevojitën: 5 LUGË SHEQER 5 LUGË MIELL 1 PLUHUR PËR PJEKURINA 5 LUGË VAJ 180°C / 20 MIN KREMI: 1L QUMËSHT 7 LUGË NISHESTE 5 LUGË SHEQER 1 VANILË SHEQER KREMI VISHNJE: 1L LËNG VISHNJE 3 PUDINGA VANILE 3 LUGË...

Lexo më shumë
Receta

Rrafaello të njelmëta

Për përgaditjën Rrafaello të njelmëta ju nevojitën : 600gr mish i bardhë pule i zier dhe i bluar 300gr djathë 5 tranguj të vegjël turshi të bluar 1...