Kategoria - Banjo

Druri nuk del kurrë nga moda përkundrazi ai kthehet më aktual se kurrë. Eleganca e drurit transformon tualetin ne një vend mikpritës të shtëpisë. Është një material protagonist në çdo moment dhe kohë. Me një pamje retro për të rizgjuar stilin rustic...

Lexo më shumë
Banjo

Disa ide moderne për banjo

Një dizajn i mirë dhe modern është kurë të gjendet një koncept i qartë, një temë përkatëse, për një ekzekutimit të saktë dhe një angazhim për një...