Bone vet

BONE VET!!! Ja cfarë numd të ndërtoni nga arkat prej druri (FOTO)

Arkat prej druri mund të jenë një mënyrë e mirë dhe shumë e lirë për të ndërtuar lloj-lloj gjërash për shtëpit tuaja. Lehtësisht të arrtëshme dhe mjatë të lira, arkat prej druri janë një elemet në ndërtimin e mobiljeve për shtëpinë.

Pothuajse të gjitha llojet e mobiljeve mund të ndërtohen nga këto arka prej druri. Më të njohurat janë raftat e librave, raftat për kuzhinën, ulëset, tavolinat për dhomën e ditës etj. Shikoni idetë e mëposhtme dhe gjeni frymëzimin të ndërtoni mobiljet që ju nevoiten./Shtepija.com

Shiko galerin.

1,586 Komente

Kliko këtu për të komentuar