Arkiva - March 2018

Të tjera

Dyshja krijuese nga Valencia

Daniel Rueda dhe Anna Devis, një duo krijues nga Valencia, Spanjë, udhëtojnë botën duke luajtur me perspektivën, gjeometrinë dhe një aparat fotografik. Ata...

Arkitektur

Sauna në formë veze

Arkitektët Bigert dhe Bergstrom zbuluan kohët e fundit vezën solare, një sauna në formë veze me dru që mund të zë deri në 8 persona. Projekti është pjesë e një...

Arkitektur

‘’Vorbulla e Singaporit’’

Ka një vorbull të bërë nga njeriu në Singapor që është i detyruar të thithë vëmendjen tuaj. Dizajni me dy nivele përmban një vorbull në majë ku njerëzit e...

Dizajn

Ide kreative me shtyllat e trafikut

Shtylla e trafikut është një post i fortë, i shkurtër dhe vertikal. Shtyllat e trafikut mund të përdoren, ose për të kontrolluar madhësinë e marrjes së...