Arkiva - October 2017

Arkitektur

Hoteli rural

Hoteli rural është ndërtuar në vitin 2016 nga arkitekti Mayte Barrios. Hoteli gjendet në Ciudad Real,Spanje vend ky ku zhvillohet ulliri dhe ku  Miguel de...

Arkitektur

Galeria për një person

Galeria për një person ndodhet  midis dy ndërtesave në një oborr me tarracë, në zemër të Shangait. Ai përbëhet nga dy pjesë, njëra është galeri 12 m2 si një...

Oborr

Si të bëni një kopsht zanash (VIDEO)

Nëse keni një kopsht të vogël ose jetoni në apartament këtu është një mundësi shumë e mirë për të bërë një kopsht të vogël zanash me mjete të lehta që duket...

Dizajn

‘’Shtëpia e trashë’’

Në një ekspozitë të re solo të punës së Erwin Wurm në qytetin e artistit në shtëpi të Vjenës, “Fat House” e krijuar  në vitin 2003 dhe është duke u...

Arkitektur Dizajn

Kafazi i fluturave 

Kafazi i fluturave  është vendosur në qendër të Pavilionit të fluturave në Emiratet e bashkuara, i mbuluar nga kulmi i saj i artë. Arkitektura poligonale është...

Arkitektur Dizajn

Iriqi, cirkusi i pamundur

Instalacioni I quajtur ‘’Iriqi, cirkusi i pamundur’’është I vendosur në një nga parqet e Ithska-s të Nju Jorkut. Viti i projektit:2016 Iriqi është ndërtuar nga...

Arkitektur

Shkolla private Sezin

Hapësira e hapur e  shkollës private  Sezin  është një hapësirë ​​pedagogjike “jashtë klasës” me një program hibrid hapësinor që nxit takimin...

Arkitektur

Stadiumi Mercedez Benz në Atlanta

Stadiumi i Mercedes Benz  në Atlanta ka lëshuar një video të re që tregon për hapjen e një çatie të veçantë të hapjes së sipërme të strukturës për herë të parë...