Arkiva - October 2017

Arkitektur

Sauna ’’Mollë’’

Për rrjetin e arkitekturës noa, pika fillestare dhe elementi kyç i dizajnit ishte rrethi i mollës gjatë gjithë vitit. Ajo u perfundua ne fund te vitit 2016 ne...

Arkitektur

Kalaja e Kafkës

Duke qëndruar me pamje nga bregu i mesdheut spanjoll, ekziston një strukturë e çuditshme e cila lehtë mund të gabohej për një grumbull të madh blloqesh të...

Arkitektur

Villa Faun

Villa Faun është një kompleks apartamentesh që ndodhet në anën veriore të malit të Oslos, Norvegji, me një pamje të mrekullueshme mbi qytetin dhe në fiordin e...

Arkitektur

Laboratori i arkitekturës

Ndërtesa është e vendosur në qendër të parkut, në rrethin ku blloqet e banimit janë të rrethuara nga zonat e gjera dhe industriale. Projekti synon të mbushë...

Arkitektur

Muzeu Soumaya

Muzeu Soumaya që për publikun u hap në vitin 2011 është njeri nder rrokaqiejt më të bukur të Meksiko Sitit .Ky muze permbane rreth 70.000 vepra të artitit nga...