Arkiva - October 2017

Arkitektur

Kompania e automjeteve Ulugol

Objekti administrative gjendet në Stamboll të Turqisë. Si kompani është themeluar në vitin 1986 dhe ka kryer shitjen dhe blerjen  e automjeteve të përdorura...

Bone vet

Si të pastroni një çantë lëkure

Një çantë e mirë prej lëkure është një investim modes. Gjëja më e rëndësishme për të mësuar se si të pastrohet lëkura: Mos përdorni pastrues me amoniak ose me...

Arkitektur Dizajn Exterior

Kinemaja Kronverk

Kronverk Kinema është një rrjet kryesor i kinemasë në tregun rus. Ajo përfshin 15 kinema në qytetet kryesore në Rusi (duke përfshirë 8 në Shën Petersburg) dhe...