Arkiva - August 2017

Arkitektur Dizajn

Pylli nëntokësorë

Ky projekt është pjesa e fundit e klubit të komunitetit Onepark Gubei, i cili tashmë ka përfunduar hapësira të tjera si palestër, yoga, SPA, pishinë, kafe...

Arkitektur

Atriumi më i gjatë ne botë

Arkitektët e  Zaha Hadid kanë lëshuar fotot e reja që tregojnë ecurinë e vazhdueshme të ndërtimit të Leeza SOHO, një kullë me zyre,me përdorim të përzier në...

Arkitektur

Xhamia Amir Shakib Arslan

Kjo xhami e vogël prej 100m2 përfshin një renovim të një hapësire ekzistuese me hark të tejdukshëm dhe shtimin e një minare, të shartuar mbi strukturën...