Arkiva - June 2017

Arkitektur

Hoteli i ngrirë (Foto)

A do të flinit në një dhome të ftoht? Ky hotel është i punuar i gjithi nga akulli dhe është me i madhi i llojit të vet. Secilin dimër qe nga viti 1989 blloqet...