Arkiva - May 2017

Arkitektur

Vila Farnesina

Gjendet në Romë (Trastevere), është konsideruar si një nga krijimet më fisnike, dhe më harmonike të Italisë së Rilindjes. Në fillim të shekullit të...

Arkitektur

Akuariumi në Kroaci

I ndërtuar në vitin 2016 akuariumi i cili gjendet në Karlovac të Kroacisë  ka një sipërfaqe prej 2915 m2. Koncepti i ti është i bazuar në yllin historik të...