Arkiva - February 2017

Exterior

Arti Urban

Arti urban është stil në vetvete që lidhet gjithmone me jetën në qytet dhe qytetet. Kurse punimet që në zakonishtë i shohim dhe që i japin jetë disa vendeve që...

Receta

Rrafaello të njelmëta

Për përgaditjën Rrafaello të njelmëta ju nevojitën : 600gr mish i bardhë pule i zier dhe i bluar 300gr djathë 5 tranguj të vegjël turshi të bluar 1 spec i kuq...