Arkiva - January 2017

Banjo

Disa ide moderne për banjo

Një dizajn i mirë dhe modern është kurë të gjendet një koncept i qartë, një temë përkatëse, për një ekzekutimit të saktë dhe një angazhim për një filozofi të...