Arkiva - November 2016

Dizajn

Karrike “FLOP” në dy versione

Kjo karrige e quajtur “FLOP” duket mjaft e rehatshme dhe e bukur për syrin e secilit, shum lehtë mund të shëndrrohet në një krevat tejët funksional. Tipari...

Dizajn

Dizajnet e karrigave ndër vite

“Bertil Fridhagen” – nga Bodafors (viti 1956) “Bucksaë” – karrige e krijuar për France&sons (viti 1966) Model shum i rrallë, i krijuar për zyrat e Mendes...